Prodej ubytování, Bělá pod Pradědem - Adolfovice, 300 m2

Bělá pod Pradědem, Adolfovice

5 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 973 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bělé pod Pradědem

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si nabídnout k prodeji zaběhlý a celoročně fungující oblíbený penzion v Bělé pod Pradědem místní části Adolfovice cca 1 km od města Jeseník a s velmi dobrou dostupností do všech turisticky vyhledávaných částí Jeseníků.

V přízemí penzionu najdete restauraci s barem, který má kapacitu 34 míst a navazuje na ní venkovní posezení. V přízemí kromě restaurace najdete kuchyni, kancelář, sociální zařízení a jeden pokoj s vlastním sociálním zázemím.
Penzion má 3 pohodlné dvoulůžkové pokoje, jeden čtyřlůžkový apartmán s balkónem a jedno studio pro tři osoby.
Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou.
Objekt lze případně po úpravách využívat jako apartmány nebo nájemní byty. Velkou výhodou je možnost přikoupení navazujícího vedle stojícího rodinného domu, případně dalšího domu vzdáleného cca 150 metrů od penzionu. Tohle velmi rozšiřuje možnosti využití objektů.

Vytápění penzionu je nyní zajištěno plynovým kotlem, který lze poměrně jednoduše v rámci vyhlašovaných dotačních programů vyměnit za tepelné čerpadlo.
V Jeseníku a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice, jedná se o turisticky velice žádanou celoročně navštěvovanou lokalitu.

https://www.e-chalupy.cz/jeseniky/penzion-u-lukacu-bela-pod-pradedem-ubytovani-adolfovice-10410.php

Pro více informací či prohlídku prosím kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
5 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Bělá pod Pradědem, Adolfovice
ID
0163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
187 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 121 lidí

Prodejce

Andrea Machýčková

Andrea Machýčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bělé pod Pradědem?

Podobné nemovitosti