Prodej rodinného domu, Sobotín, 120 m2

Sobotín

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sobotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Sobotín. Dům je v současné době určen ke kompletní rekonstrukci. V přízemí domu se nachází 4 pokoje. V patře domu se pak nachází další 4 pokoje, koupelna a vstup do půdních prostor. Velkou výhodu je rovinatá zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Ve vzdálenosti 6 km se nachází lázně Velké Losiny a v okolí spousta lyžařských areálů. Dům je vhodný k přebudování jako penzion. Více informací u makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Sobotín
ID
126178
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
202 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
1866 m2
Plyn
Individuální, Plynovod
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 108 lidí

Prodejce

Filip Secký

Filip Secký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sobotíně?

Podobné nemovitosti