Pronájem bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Vyšehradská, 69 m2 (ID: 1557355)

Vyšehradská, Praha 2, Nové Město

27 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus poplatky za energie)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme dlouhodobý pronájem luxusního, kompletně zařízeného apartmánu o dispozici 2+kk 69 m2 v Praze 2 v moderním uzavřeném rezidenčním komplexu v klidné části Prahy nedaleko centra. Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou, ložnicí, koupelnou se sprchovacím koutem, WC, komorou, terasou 7 m2 a chodbou. Je situován ve 3. patře a zařízen moderním nábytkem. Kvalitní dřevěné podlahy značky Merbau a podlahové topení.

Pohodlná křesla a praktická, jednoduše sklopná postel pro hosty, plus televize a satelit v obývacím pokoji. Wi-fi připojení k internetu. Plně vybavený kuchyňský kout:varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice a mrazák. V ložnici postel o velikosti king size s komfortními anatomickými matracemi a šatními skříněmi. Pračka a samostatná sušička.
V komplexu denní recepce v pracovních dnech a 24 hod. pohotovostní telefonická linka. V areálu restaurace a supermarket. Vynikající kombinace klidné krásné lokality a dostupnosti do centra (1 min.). Cena pronájmu: 27.000 Kč,- měsíčně (včetně poplatků za služby, TV a internet), plus zálohy za energie: 2.200 Kč měsíčně. Možnost pronájmu garážového stání za příplatek 1.950,- Kč. K dispozici od 27.11. 2021. Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti). ID nemovitosti DDO0283-0001.

Parametry bytu

Cena
27 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
plus poplatky za energie
Aktualizováno
6. 12. 2023
Adresa
Vyšehradská, Praha 2, Nové Město
ID
DDO0283-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
69 m2
Patro
4. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti