Prodej pozemku pro bydlení, Liberec, Ke Hluboké, 1147 m2

Ke Hluboké, Liberec XXVIII-Hluboká

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(Cena 3.390.000 Kč / za oba pozemky a stavební povolení studny a čističky, včetně provize RK., včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej výjimečného pozemku 1147m2.
Stavební pozemek v čisté přírodě blízko Ještědu (Hluboká u Liberce).

Klidná lokalita s řídkou zástavbou uspokojí potřeby chatařů nebo klidného trvalého bydlení v přírodě. Sousedé vás zde neruší a do Liberce dojedete autem za 10 minut.

Pozemek je svažitý orientace na sever. Má dostatek slunce s dobrými světelnými podmínkami. Je obklopen lesem a disponuje krásným výhledem do údolí a na město Liberec. Výhodou pozemku je dobré dopravní spojení směr Liberec, Turnov, Mladá Boleslav i Praha. Například do pražských Holešovic se dostanete autem do 50 minut. Pozemek má zajištěn přístup z místní komunikace, která je pravidelně udržována i v zimním období. Elektřina zavedena na hranici pozemku.

Území nedávno prošlo změnou územního plánu. Na pozemku je možné postavit rodinný dům, rekreační objekt nebo realizovat investiční záměr, třeba v podobě několika glampingových staveb k rekreaci a pronájmu v souladu s územním plánem. Atraktivní lokalita v blízkosti Ještědu s lyžařským areálem, běžeckým areálem Vesec a lesoparkem Horka má předpoklad pro stabilní pronájem.

Pozemek se skládá ze dvou parcel, větší v horní části pozemku je stavební, menší v dolní části u příjezdové cesty je zahrada. Pozemek lze zakoupit včetně již vyřízeného stavebního povolení na studnu a čističku odpadních vod. Dále zde můžete umístit vlastní projekt se zapuštěním do terénu.

Více informací Vám rád sdělí makléř, domluvte si prohlídku co nejdříve.

Cena 3.390.000 Kč / za oba pozemky a stavební povolení studny a čističky, včetně provize RK.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nejvyšší podané nabídce.

Parametry pozemku

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena 3.390.000 Kč / za oba pozemky a stavební povolení studny a čističky, včetně provize RK., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Ke Hluboké, Liberec XXVIII-Hluboká
ID
00215
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1147 m2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo HOME-RENT, s.r.o.

HOME-RENT, s.r.o.

Sekaninova 1021/26, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Kolafa

Bc. Lukáš Kolafa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Liberci?

Podobné nemovitosti