Prodej výrobních prostor, Modlany - Drahkov, 9873 m2

Modlany, Drahkov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu a provize RK)

Exkluzivní partneři v Modlanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení prodej výrobních prostor, včetně skladů, bytových jednotek, garáží a kanceláří o celkové výměře 9 873 m² v obci Drahkov. V areálu se nacházejí 3 patrové stavby. Dvě disponující nebytovými prostory a bytovými jednotkami 2x 4+1 okolo 110m², 2x 6+kk okolo 130m², 1x 3+1 85m², všechny s pěkným výhledem do okolí. Dále na pozemku stojí budova se sklady, stavba se čtyřmi prostornými garážemi a krytým venkovním stáním pro více aut. Vytápění všech budov je řešeno rozvodem z velkokapacitních plynových zásobníků, které jsou taktéž umístěny v areálu. Na střechách jsou umístěny plně funkční fotovoltaické panely, které přispívají k energetické úspoře budov. V udržované zahradě, která je vedena jako okrasná, nalezneme altán s krbem vhodný k relaxaci a posezení s přáteli, za domem jezírko. Celý objekt je chráněn kamerovým systémem. Nemovitost nabízí širokou možnost využití, například jako administrativní budova, zdravotní středisko, školka, sociální služby, hotel, bytový dům, důchodový dům, skladové prostory pro dopravce včetně zázemí. Výroba: - potravinářská, - strojní, - průmyslová, - truhlářská, - papírenská a další. Díky poloze obce, která leží 500 m od města Teplice, se jedná o vyhledávanou a žádanou lokalitu. Všechny budovy jsou vhodným zázemím pro firmy, investory, podnikatele, kteří vyhledávají osobní a klidné podnikání poblíž přírody.

Výnos z pronájmů nebytových prostor, bytových jednotek, garáží, parkování a jiné minimálně 200 000 Kč měsíčně. Dále výnos z fotovoltaiky. Velmi dobrá investice.

Koupi lze financovat z hypotečního úvěru, který Vám rádi pomůžeme vyřídit. Vřele doporučuji prohlídku. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Odkaz na web - více fotografií. Ev. číslo: 641057.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Modlany, Drahkov
ID
641671
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
9873 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavlína Rosecká

Pavlína Rosecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Modlanech?