Prodej chaty, Moravský Krumlov, Ivančická, 52 m2

Ivančická, Moravský Krumlov

1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc

(exkluzivně, včetně provize.)

Exkluzivní partneři v Moravském Krumlově

Informace k domu

Exkluzivní nabídka sklepa se zahradou " v Liškách" v zahrádkářské kolonii v Mor. Krumlově s příjezdem od silnice na Ivančice. Celková plocha pozemku činí 988m2.
Na pozemku stojí chata, zateplená, vonící dřevem, útulná a dostatečně prostorná. Má tři podlaží - podzemní podlaží je sklep, který má 3 místnosti. Je vybavený regály, zpevněný betonový strop TT panely. Nic Vám tu nezmrzne. Sklep by mohl být skvělý na pěstování žampionů nebo na víno. Mezi sklepem a chatou je vrstva hlíny, která zaručuje stálost teploty jak ve sklepě, tak izoluje chatku. V prvním nadzemním podlaží je místnost s krbem a místnost s kuchyňským koutem, která nyní slouží jako obývací pokoj. V podkroví jsou dvě ložničky a chodba, ze které můžete vyjít na pochozí střechu. Stačí přidělat zábradlí a máte krásnou terásku s výhledem do zahrady. Do podsklepené chaty je přivedená elektřina.
Zahrádka je malebná, osázená meruňkami a ořešáky.
Sháníte sklep či rekreační objekt v Moravském Krumlově? Pojďte se se mnou podívat zda je právě tato nemovitost tou pravou pro Vás.

Parametry domu

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
exkluzivně, včetně provize.
Aktualizováno
22. 8. 2023
Adresa
Ivančická, Moravský Krumlov
ID
15134
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
26 m2
Plocha nemovitosti
988 m2
Elektřina
230V
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Jana Krebsová

Jana Krebsová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Moravském Krumlově?

Podobné nemovitosti