Pronájem obchodního prostoru, Olomouc - Hodolany, Tovární, 249 m2

Tovární, Hodolany

2 000 Kč /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Podle celkové rozlohy, +DPH)

Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Pronájem kanceláří v prvním patře administrativní budovy na ul. Tovární v Olomouci. Celá plocha nabízí vlastní vstupní chodbu (26,3 m2), dvě menší samostatné kanceláře o výměrách 23,9 m2 a 30,6 m2, a dále velkou otevřenou open space kancelář s rozlohou 167,6 m2 (viz. půdorys). V případě potřeby dalších kancelářských prostor jsou k dispozici kanceláře na stejném patře o rozlohách od 36,4 m2 do 38,1 m2. Pronajímá se bez vybavení. Sdílené sociální zázemí na patře.

Nájemník jistě ocení služby vrátnice, jídelnu v přízemí a možnost vyhrazení tří parkovacích míst v objektu. Výborné umístění s dobrou dostupností také na MHD a vlakové nádraží. Volné od 1. listopadu.

Cena je 2 000 Kč/m2/rok. + služby 1000 Kč/m2/rok + příslušné DPH. V případě vyhrazeného parkování je 500,- Kč za jedno místo. Internet je po dohodě s majitelem možné zajistit. Kauce činí 2 nájmy vč. energií + provize RK 1 nájem.

Srdečně Vás zveme na prohlídku!

Parametry nemovitosti

Cena
2 000 Kč /za metr čtvereční / rok
Poznámka k ceně
Podle celkové rozlohy, +DPH
Aktualizováno
15. 11. 2023
Adresa
Tovární, Hodolany
ID
80/22
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
249 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
249 m2
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Mária Mistriková

Ing. Mária Mistriková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Olomouci?

Podobné nemovitosti