Pronájem restaurace, Zlín, Lorencova, 129 m2

Lorencova, Zlín, okres zlín

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena v RK)

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k nemovitosti

Elite real service s.r.o., Vám nabízí pronájem nově vznikajících komerčních prostor určených pro provoz kavárny v přízemí moderní budovy Park Tower Zlín s nadčasovou baťovskou architekturou.
Plocha jednotky je 128,52 m2 + plocha terasy přímo před budovou (možnost venkovního posezení). Kavárna je přímo součástí nově vznikajícího bytového komplexu se 129 bytovými jednotkami. Kavárna je situována tak, že jí přímo prochází chodba a také vstup do kavárny je zároveň hlavní vchod do budovy.
Kolaudace dohodou. Dispozice kavárny je pouze orientační. Dispozici a design si můžete upravit dle vlastních požadavků. Postavíme Vám kavárnu přímo podle vašich představ na základě odsouhlasené projektové dokumentace (dohodou).
Bytový projekt vzniká na exkluzivní adrese v samotném srdci města Zlína na ulici Lorencova s přímým napojením na hlavní třídu Tomáše Bati. Nabízíme Vám luxusní bydlení s nádechem Ameriky s panoramatickými výhledy na Zlín a okolí. V rámci projektu Vám nabízíme nejmodernější technologie, prvotřídní materiály, designové vybavení, neopakovatelné panoramatické výhledy na Zlín, možnost soukromého parkování, 2 rychlovýtahy, úklidové služby, služby recepce, fitness, vymezený prostor pro mytí kol a domácích mazlíčků, párty terasu, vysokorychlostní připojení k internetu a další.
Výjimečná investiční příležitost pronájmu či koupě nového komerčního prostoru nebo bytu na dobré adrese. Pro investory zajišťujeme bezplatně následný pronájem, případně i správu nemovitosti. Doporučujeme osobní jednání a prohlídku výstavby - volejte makléře. Bližší informace k bytovému projektu a největší nabídku novostaveb - nových bytů, bytů na prodej, bytů k pronájmu - naleznete na našich webových stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena v RK
Aktualizováno
8. 11. 2023
Adresa
Lorencova, Zlín, okres zlín
ID
N06209
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Patro
1. z 11
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nebytových prostor
129 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Zlíně?

Podobné nemovitosti