Prodej bytu 3+kk, Sušice - Sušice III, Hájkova, 80 m2

Hájkova, Sušice III

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme na prodej pěkný, slunný, zděný byt 3 + kk/balkon (podlahová plocha: 79,7 m2) s vlastním topením a širokým zázemím (balkon, oplocená zahrádka 75 m2, komora, parkovací místo na oploceném pozemku) v osobního vlastnictví, situovaný v 1.NP kompletně rekonstruovaného bytového domu (kolaudace září 2019), ležícího na východním okraji města Sušice v ul. Hájkova. Klidná, „zelená“ lokalita, kde vzniká nový lesopark vč. umělého jezírka a relaxační zóny. Centrum města cca 1 km. Nutno vidět.
Popis: spol. chodba se schodištěm, spol. tech. místnost, byt: vstupní předsíň se vstupem na balkon 3 m2, komora 4,2 m2, chodba, koupelna 3,6 m2 (vana, umyv. se zrcadlem, topný žebřík, vývody na pračku, elektrokotel BOSCH), samostatné WC, prostorný obývací pokoj 29,2 m2 s jídelnou a kuch. koutem (kuch. linka s el. troubou a sklo-ker. deskou a digestoří; pokoj. termostat) a 2x ložnice 14 m2 a 17,6 m2.
K bytu náleží výhradní užívání oplocené zahrádky o výměře 75 m2 s dřevěnou pergolou a jedno vyznačené parkovací místo, ležící na oploceném pozemku přímo u domu.
Podlahová plocha: 79,7 m2;
Zahrádka: 75 m2 (výhradní užívání); spol. studna na zalévání;
Náklady na bydlení měsíčně: služby 1.585 Kč (F.O., správa domu, vodné/stočné, pojištění...) a zálohově elektřina 3.690 Kč.
Vytápění: ÚT: vlastní elektrokotel BOSCH vč. pokojového termostatu;
TUV: el. boiler 120 l.
Jedná se o kompletně zrekonstruovaný bytový dům (nová ocelová střecha Ruukki, plná cihla 40 cm + 140 mm polystyrén, mirelon izol., izolace proti spodní vlhkosti, 6-ti komorová plastová okna Salamander Blue Evolution 82 MD s trojsklem, vnitřní dveře SOLODOOR...), který byl kolaudovaný v září 2019. Město Sušice (465 m.n.m.), bývalé královské město se rozprostírá po obou březích kdysi zlatonosné řeky Otavy, často též nazývaná „Brána Šumavy“, ležící ve Svatoborské vrchovině. Sušice je jedním z východisek do oblasti centrální Šumavy. Leží v předhůří Šumavy na křižovatce turistických tras a na okraji Národního parku Šumava. Ideální byt pro rodinné bydlení či celoroční rekreaci, díky vlastnímu topení.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Hájkova, Sušice III
ID
R2267
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Plocha zahrady
75 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti