Prodej bytu 4+kk, Mariánské Lázně, Masarykova, 198 m2

Masarykova, Mariánské Lázně

14 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 055 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Exkluzivní partneři v Mariánských Lázních

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nádherný prostorný byt ve 3 patře bytového domu "Mánes" situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Dům jakož i jednotlivé byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné.
Velkoryse řešené byty v tomto domě poskytují svým obyvatelům vysokou úroveň komfortu a nádherný výhled na lázeňské centrum.
Tento byt na 194 m2 nabízí dvě ložnice (29,6 m2 a 18,2 m2) každá s vlastní koupelnou a toaletou a pracovnu (12,6 m2), která také může sloužit jako dětský pokoj či pokoj pro hosty. Největší prostor (75,0 m2) zabírá otevřená kuchyně, prostor jídelny a obývací pokoj. Díky 6 špaletovým oknům a vysokým stropům je celý prostor velmi slunný a vzdušný. Z oken na čelní fasádě jakož i malého balkonu je nádherný výhled na celé lázeňské centrum a kolonádu vedoucí přímo pod okny domu. Byt má dále k dispozici samostatné WC, 2 šatny a technickou místnost (např. pro umístění pračky se sušičkou atp.)
Byt je přístupný dvěma oddělenými vchody ze schodiště a z prostoru výtahu.
K bytu je dále možno přikoupit prostorné parkovací místo v -1 patře domu.
Přestože se jedná o lázeňské centrum, je ulice velice tichá a s minimálním provozem městské dopravy a vozy místních rezidentů. Ulice Masarykova patří k nejlepším adresám ve městě, což ocení každý náročný majitel či nájemník. Romantickou duši pak při pohledu z okna navečer potěší nádherné západy slunce nad obzorem.
Přímo pod okny je zastávka trolejbusu, v dochozí vzdálenosti je několik menších obchodů a restaurací a samozřejmě lázeňská kolonáda. Jen 5 minut autem je několik nákupních center, 7 minut pak autobusové a vlakové nádraží. Stačí jen pár kroků a můžete si vychutnat zdarma některý z léčivých pramenů, pro které jsou „Mariánky“ pověstné.
Okolí také nabízí rozsáhlé kopcovité lesní porosty protkané stezkami vhodnými pro pěší turistiku či cyklisty, milovníky joggingu, v zimě pak uspokojí běžkaře. Přímo „za domem“ se pak nachází tzv. geologický park.
Mariánské Lázně, společně s městy Karlovy Vary a Františkovy Lázně byly v nedávné době prohlášeny za světové dědictví UNESCO.

Parametry bytu

Cena
14 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Masarykova, Mariánské Lázně
ID
41131
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
194 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
198 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti