Prodej chaty, Tvarožná Lhota, 57 m2

Tvarožná Lhota

1 095 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 218 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Tvarožné Lhotě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační chatu v chatové osadě u přehrady Lučina, v krásném prostředí chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat, nedaleko obcí Strážnice a Tvarožné Lhoty. Zastavěná plocha 39m2, pozemek celkem 201m2. Chata je nepodsklepená, patrová, obdélníkového půdorysného tvaru s pultovou střechou. Přízemní část zděná, patro je dřevostavbou. Dispozice chaty 3+1. Přízemí obsahuje pobytovou místnost s přístupem na venkovní terasu, oddělenou kuchyní, předsíň a WC s umývadlem (připojeno na dešťovou vodu), v patře jsou dvě ložnice. V chatě zavedena elektřina, kanalizace do jímky.
Chata je obklopena krásnou přírodou, v blízkosti přehrada Lučina, možnost koupání, restaurace. V okolí spousta stezek pro cykloturistiku a turistických tras pro pěší výlety. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
1 095 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Tvarožná Lhota
ID
00301
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
39 m2
Plocha nemovitosti
201 m2
Plocha zahrady
162 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY VESELÝ s.r.o.

REALITY VESELÝ s.r.o.

Masarykovo nám. 393/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 112 lidí

Prodejce

Petr Šťastný

Petr Šťastný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Tvarožné Lhotě?

Podobné nemovitosti