Pronájem atypického bytu, Zábřeh, Školská, 150 m2

Školská, Zábřeh

Prodáno
15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu atypický byt 3kk, 150 m2 na ul. Školská, Zábřeh na Moravě. Jedná se o nadstandardní podkrovní byt loftového typu, který je navíc vybaven klimatizací. Byt se nachází v lékařském domě. Dispozice 3+kk, celkem 124 m2 podlahové plochy + 26 m2 půdní prostor.
Byt je aktuálně po zcela nové a kompletní rekonstrukci, takže budete prvním nájemníkem. Kuchyně s obývacím pokojem, jídelnou, spíž, prostorná koupelna, šatna, 2 pokoje, terasa. V předsíni je vestavěná skříň. Horní část bytu (loft) tvoří prostor, který bude ideální jako další ložnice, případně pracovna. Nájemné je 15.000 Kč + cca 5.000 Kč zálohy na el., plyn, vodu, výtah, dle počtu osob a spotřeby. Peněžitá jistota ve výši 3 měsíčních nájmů. Provize RK jeden nájem. Upřednostňujeme slušné a pracující nájemníky. Pro více informací volejte makléře této nabídky. Zveme Vás na prohlídku.

Parametry bytu

Stav
Prodáno
Cena
15 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 2. 2023
Adresa
Školská, Zábřeh
ID
2022024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ProfitLine

ProfitLine

nám. Osvobození 28, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Lenka Zittová

Lenka Zittová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu atypických bytů v Zábřehu?

Podobné nemovitosti