Prodej nízkoenergetického domu, Herálec - Český Herálec, 167 m2

Český Herálec

6 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 169 Kč /za měsíc

(k jednání)

Exkluzivní partneři v Herálci

Informace k domu

Nový rodinný dům na Vysočině, Herálec pod Žákovou horou (650 m n. m.) Uvažujete o stavbě nového domu, jenže vás odrazují ceny stavebních prací a metriálů nebo dluhé vyřizování stavebního povolení? Právě pro vás máme novostavbu samostatného RD č. p. 565 (zdivo Heluz Family), energ. třídy B o zastavěné ploše 102 m2 (12x8,5) s dispozicí 3+kk v přízemí (81 m2) a podkroví bez příček (86 m2) umožňuje řešit dispozice dle vlastních představ, s pozemkem o rozměru 905 m2, s parkováním na vlastním pozemku.
V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, pokoj, koupelna, WC, chodba, technická místnost, vstupní část. V 1. NP volný prostor pro vytvoření další obytné části, celé patro je bez příček s kročejovou izolací a podlahou z OSB desek, připravená elektroinstalace a odpady.
Dům je napojen na obecní vodovod, splaškovou a dešťovou kanalizaci, plyn dále je zajištěn zabezpečovací signalizací s přenosem informací o stavu objektu.
Obec Herálec leží v severovýchodní části kraje Vysočina na úpatí nejvyšších vrcholů chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy (Devět skal 836 m, Žákova hora 810 m) obklopena hlubokými lesy. Občanská vybavenost: mateřská škola, základní škola, dětský, praktický a zubní lékaři, veterinární lékař, prodejna potravin. V okolí je možnost procházek, cykloturistiky v lesích CHKO s velkým množstvím značených turistických cest, cyklotras a asfaltových a zpevněných lesních cest. Ve vzdálenosti 200 m od nemovitosti je atletická tartanová dráha, tenisový kurt, fotbalové hřiště. Přes silnici se v zimě upravuje běžecká stopa. Golfová hřiště v okolí: Svratka – 6 km, Hamry – 18 km a dále Kunětická hora. Sjezdovka Hlinsko – 10 km, sjezdovka Nové Město na Moravě a Vysočina Aréna (dějiště světových pohárů, biatlonu) – 20 km.

Parametry domu

Cena
6 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
31. 10. 2023
Adresa
Český Herálec
ID
00325
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
167 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
102 m2
Podlahová plocha
167 m2
Plocha nemovitosti
905 m2
Plocha zahrady
803 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
15.3 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 122 lidí

Prodejce

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Herálci (okr. Žďár nad Sázavou)?