Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Horní Planá, 12594 m2

Horní Planá

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Horní Plané

Informace k pozemku

REALDOMUS Vám v zastoupení majitele zprostředkuje prodej rozsáhlého pozemku s výměrou 12.594 m2. Nachází se nedaleko stávajícího průmyslového areálu v Horní Plané, kde se nachází výroba více firem.

Zájmový pozemek je dle platné územně plánovací dokumentace plocha pro průmyslovou výrobu a skladování. V této lokalitě je určena maximální zastavitelnost pozemku 75%. Výšková hladina max. 2.NP, u technologických objektů se výšková hladina nestanovuje. Po dohodě možnost zhotovení ZTV, včetně elektrického (NN) a vodovodního vedení. K pozemku byla zpracována územní studie se ZTV a možností rozdělení na pět menších pozemků s výměrami od 1753 m2 do 3170 m2.

Lokalitou i výměrou zajímavý pozemek. Horní Planá je město v okrese Český Krumlov, ležící na jihovýchodě Šumavy u vodní nádrže Lipno. Dobrá občanská vybavenost.

Více informací Vám poskytne společnost REALDOMUS s.r.o.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
23. 8. 2023
Adresa
Horní Planá
ID
1028
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
12594 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Martin Obdržálek, MBA

Martin Obdržálek, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Horní Plané?

Podobné nemovitosti