Prodej kanceláře, Praha - Žižkov, Pitterova, 142 m2

Pitterova, Praha, Žižkov

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme prodej obchodního prostoru/kanceláře (nebo restaurace), který prošel kompletní rekonstrukcí, v současnosti využívaného pro provoz zavedené restaurace o celkové užitné ploše 135m2 v přízemí novostavby z roku 2009 rezidenčního projektu Central Park v Praze 3, Žižkově. K nebytovému prostoru dále patří podzemní parkovací stání a sklep o celkové výměře 6m2. Prostor je umístěn v přízemí, u hlavního vstupu do rezidence a zároveň poblíž recepce.

Projekt Central Park Praha nabízí udržovaný, oplocený park o výměře 15.000 m2 s dětským hřištěm, potokem, kavárnou. V komplexu je k dispozici nonstop recepce, ostraha s kamerovými systémy. Vstupy jsou zajištěny bezpečnostními čipy. V okolí je kompletní občanská vybavenost: mateřská školka, restaurace, pošta, poliklinika, sportovní centrum a park Parukářka.

Restaurace je aktuálně pronajatá na dobu 15 let. Čistý roční výnos je 5 %. Nájemce samostatně platí poplatky za služby. Nájemní smlouva je uzavřena s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Nebytový prostor má velice výhodné umístěni. Nachází se v rezidenci s 550 nadstandardními luxusními byty + kanceláře a obchodní prostory - bonitnější klientela, v budoucnu vyroste v těsné blízkosti další velká rezidenční čtvrť na místě bývalého nákladového nádraží Žižkov. Lze dokoupit nebo pronajmout další parkovací místo. Více informací na vyžádání. Energetická třída budovy C. Prodej lze realizovat koupí společnosti vlastnící nemovitost, v tomto případě není DPH či jako nemovitost s prodejní cenou, ke které bude připočtena DPH. Cena včetně provize RK a kompletního vybavení.

Užitná plocha: 135 m2
Plocha sklepu (navíc): 7 m2. Sklep je na vlastním LV. 
Parkovací místo v podzemním parkingu.

Pro více informací kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP48.

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Pitterova, Praha, Žižkov
ID
SP48
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Patro
1. z 13
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 3?

Podobné nemovitosti