Pronájem kanceláře, Olomouc, Vejdovského, 230 m2

Vejdovského, Olomouc, okres olomouc

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH + inkaso, provize RK)

Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Elite real service s.r.o. Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí pronájem reprezentativního komerčního prostoru v novostavbě v centru města na ulici Vejdovského – Olomouc. Prostory jsou dobře viditelné z hlavní silnice a kruhového objezdu. Prostory s výborným parkováním. Cena nájmu zahrnuje 3x venkovní parkovací místo přímo před prostory. Možno pronajmout další venkovní parkovací stání (dohodou). Prostory se nachází ve 2. NP, jedná se celkem o 3 kanceláře, kuchyňku a 2x WC. Nadstandardní vybavení - klimatizace, luxusní kuchyňská linka v kuchyňce, koberce ap. Prostory mají vlastní vstup a jsou vhodné jako reprezentativní kanceláře, sídlo firmy apd. Vratná kauce majiteli 90.000,- Kč. Exkluzivní frekventovaná lokalita. V blízkosti MHD, tramvaj, vlak. Doporučujeme prohlídku - volejte makléře. K dispozici máme haly, sklady a výrobní prostory různého typu. Největší nabídku skladových prostor - nové sklady, sklady k pronájmu, sklady na prodej - naleznete na našich webových stránkách. Exkluzivní frekventovaná lokalita. V blízkosti MHD, tramvaj, vlak.
Doporučujeme prohlídku - volejte makléře.K dispozici máme haly, sklady a výrobní prostory různého typu. Největší nabídku skladových prostor - nové sklady, sklady k pronájmu, sklady na prodej - naleznete na našich webových stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ DPH + inkaso, provize RK
Aktualizováno
2. 2. 2023
Adresa
Vejdovského, Olomouc, okres olomouc
ID
N06168
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
230 m2
Patro
2.
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nebytových prostor
230 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Topení
Jiné
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Olomouci?

Podobné nemovitosti