Prodej pozemku, Tři Sekery - Tachovská Huť, 3464 m2

Tři Sekery, Tachovská Huť

Rezervováno
85 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Třech Sekerách

Informace k pozemku

Přestavuji k prodeji soubor pozemků o rozloze 3.464 m2 v obci Tachovská Huť (Tři Sekery) V katastru jsou pozemky vedeny jako trvalý travní porost a ostatní plocha, podle návrhu úp. jsou značené jako Plochy smíšeného nezastavěného území ..
Pozemky se nachází na mírně svažitém porostu z velké části louky a pastviny, z části porostlé náletovými stromky a keři.
Na pozemky se dostanete přímo z hlavní silnice.
Vhodná investice do budoucna.

Obec Tři Sekery místní část Tachovská Huť leží v nadmořské výšce 600 - 630 m.n.m, je obklopena částečně zemědělskými pozemky, dnes využívanými jako louky a pastviny a hlavně rozsáhlými lesy, krásnou přírodou a čistým vzduchem.
Těším se na Vás na viděnou.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
85 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Tři Sekery, Tachovská Huť
ID
N00357
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
3464 m2
Plocha nemovitosti
3464 m2
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Dagmar Jánská

Dagmar Jánská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Třech Sekerách?