EU finance banner

Prodej rodinného domu, Úvaly, Táboritská, 136 m2

Táboritská, Úvaly

11 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 782 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Úvalech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím k prodeji vícegenerační rodinný samostatně stojící dům v Úvalech, okres Praha - východ.

Dům je patrový, podsklepený, lze ho využít jako dvě bytové jednotky. Přízemí, které je zrekonstruováno, disponuje dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a WC.
V mezipatře je krásný obývací pokoj s lodžií a další velká kuchyň s komorou, v 1.patře se nacházejí dva prostorné pokoje, z toho jeden s lodžií, dále koupelna s vanou a samostatná toaleta.
Půdní prostor ve 2. patře lze případně využít pro přístavbu dalších pokojů.

Nemovitost se nachází se v klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů. Zastavěná plocha domu je cca 136 m2. Celková výměra pozemku vč. zastavěné plochy je 947 m2. V 1. podzemním podlaží jsou umístěny technické prostory: chodba, vodárna, sušárna, prádelna, sklad, kotelna, sklep a velmi prostorná garáž.

Dům, který prošel rekonstrukcí cca před sedmi lety (plastová okna, nová elektřina, v přízemí plovoucí podlahy), je napojen na elektřinu, plyn, vodu a kanalizaci. Voda je ohřívána elektrickými bojlery. Topení zajišťuje plynový kotel, lze využít také topení elektřinou nebo kotlem na tuhá paliva.

K domu patří rovinatý oplocený pozemek, na kterém umístěn přístřešek pro auto a studna. Rostou zde stromy, keře, daří se zde pěstování různých druhů ovoce a zeleniny.

Vzdálenost do centra města, kde se nachází veškeré obchody a služby včetně vlakového nádraží, je cca 1,3 km. Obec Úvaly se nachází na hranici okresu Praha-východ, ve vlakovém koridoru Praha - Kolín. Vlakové spoje ze stanice Úvaly odjíždí v pracovních dnech každých 30 minut, doba jízdy do centra Prahy je cca 25 minut bez přestupů. V obci Úvaly je veškerá občanská vybavenost: škola, školky, obchody, restaurace, pošta, supermarkety, služby, zdravotnictví. Pro trávení volnočasových aktivit lze využít sportoviště, Klánovický les, koupaliště, dětská hřiště.

Energetický průkaz náročnosti budovy je ve stádiu zpracování, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotékou, kterou pro Vás můžeme vyřídit.

Cena k jednání. Majitel si vyhrazuje právo přijmout nejvyšší cenovou nabídku.
V případě zájmu o prohlídku nebo dotazů mne prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
11 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Táboritská, Úvaly
ID
DS3428
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
136 m2
Podlahová plocha
136 m2
Plocha nemovitosti
947 m2
Plocha zahrady
811 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Dagmar Štěpánková

Dagmar Štěpánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti