EU finance banner

Prodej bytu 3+kk, Horoměřice, Karla IV., 81 m2

Karla IV., Horoměřice

7 979 950 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 030 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a DPH 21%)

Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Realitní společnost Gepard nabízí k prodeji 3+kk, 81,4m2, 2x garážové stání a sklepní kóje o velikosti 2,2m2 v developerském projektu Višňovka (kolaudace duben 2022) v Horoměřicích u Prahy. Součástí jsou dvě garážová stání, jsou započítána v ceně. V ceně je také kvalitní kuchyňská linka se spotřebiči a osvětlení v celém bytě.
Jednotka bude kolaudována jako nebytová, způsob využití - studio.
Horoměřice se nachází v těsné blízkosti Prahy a zároveň v dosahu přírody (Divoká Šárka, Kozí hřbety, Tiché údolí). Dále zde naleznete plnou občanskou vybavenost, spojení MHD třemi linkami na metro Bořislavka (8min) a Dejvická (15min), stezky a cyklotrasy. Projekt Višňovka zahrnuje komplex šesti bytových domů o 4.NP. Byty jsou realizované ve vysokých standardech jako např. dřevěná okna s izolačním trojsklem, dřevěné vícevrstvé lamelové podlahy, bezpečnostní protipožární vstupní dveře, velkoformátové rektifikované dlažby, ve všech domech výtahy Kone, atd.
Pro klienty tohoto projektu zajistíme výhodné podmínky financování a případný prodej stávající nemovitosti. Sjednejte si osobní schůzku a využijte možnosti výběru ve zcela novém projektu.

Parametry bytu

Cena
7 979 950 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a DPH 21%
Aktualizováno
19. 10. 2023
Adresa
Karla IV., Horoměřice
ID
D106
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GEPARD REALITY/Absoluta Real

GEPARD REALITY/Absoluta Real

Vršovické náměstí 67/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Lenka Supová

Lenka Supová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti