Prodej komerční nemovitosti, Soběslav, Nová, 500 m2

Nová, Soběslav

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K jednání)

Exkluzivní partneři v Soběslavi

Informace k nemovitosti

REALDOMUS Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu provozovaného ke sportovnímu vyžití v obci Soběslav se zpracovanou studií pro přestavbu na Sport Hotel s byty.

Jednopodlažní objekt se dřevěnou nadstavbou o zastavěné ploše 536 m2 je umístěn u hlavní silnice a sousedí s fotbalovým stadionem. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 1996, kdy byla přistavěna i část s multifunkční halou a squashový kurt.

Přízemí - sport bar se zázemím a posezením pro hosty, squashový kurt, tělocvična pro skupinové lekce a badminton apod. Dále je zde vybavené fitness, dámské a pánské šatny, sprchy, oddělené toalety. Ve wellness části je finská sauna, infrasauna, pára a relaxační zóna.
Podkroví - 1x místnost aktuálně sloužící jako denní místnost.

Je zpracována arch. studie na rozvoj objektu a přestavbu na Sport hotel, kde se počítá se zachováním provozu sportoviště, s ubytováním pro 39 osob a 11-ti byty.

Vytápění kotlem na tuhá paliva, částečně podlahové vytápění. TUV zajištuje el. bojler. Parkování je možné na vyhrazeném parkovišti před objektem. Na objekt prakticky navazuje obecní sportovní stadion s dalšími venkovními aktivitami.

Podrobnosti u makléře zakázky. Zajistíme financování na nákup nemovitosti. Prohlídku doporučujeme.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Nová, Soběslav
ID
0910
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Patro
2.
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
536 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Wölflová

Mgr. Petra Wölflová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Soběslavi?