Prodej pozemku pro bydlení, Rybí, 3041 m2

Rybí

3 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 491 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rybí

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Připravili jsme na prodej pozemek, který se nachází v klidné, zastavěné části obce. Voda, plyn a elektřina na pozemku. Dle územního plánu lze pozemek využít pro výstavbu bydlení v rodinném domě. Maximální výškova hladiny zástavby jsou dvě nadzemní podlaží + podkroví. Na pozemku je ovocný sad, stará dřevěnice a stodola, obojí staré zhruba 100 let a několik let nevyužívané. Technický stav odpovídá stáří budov. Náš specialista pro Vás zajistí dotaci na demolici dřívější stavby a výstavbu nového rodinného domu. Pozemek lze také rozdělit na 2 stavební parcely.

Parametry pozemku

Cena
3 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 1. 2024
Adresa
Rybí
ID
0067
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3041 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNA REALITY s.r.o.

FORTUNA REALITY s.r.o.

Vítkovická 3276/2a, 3.p, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Josef Benetka

Josef Benetka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rybí?

Podobné nemovitosti