Prodej pozemku pro bydlení, Hradec Králové, Rozkvět míru I, 453 m2

Rozkvět míru I, Hradec Králové, Malšovice

1 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 007 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme na prodej pozemek se zděným sklepem v zahrádkářské kolonii Osada Rozkvět Míru 1, která se nachází ve vyhledávané lokalitě v Malšovicích v Hradci Králové. Rovinatý pozemek o celkové výměře 453 m2, včetně 14 m2 zastavěné plochy, jejíž součástí je sklep a úložný prostor se nachází v oplocené zahrádkářské osadě. K pozemku vede asfaltová komunikace osady, která zajišťuje bezproblémový přístup k pozemku i za nepříznivého počasí. Pozemek je v osobním vlastnictví, objekt má přidělené číslo evidenční. Dle územního plánu je pozemek určený k výstavbě objektu individuální rekreace o maximální zastavěné ploše 50 m2. Objekt může obsahovat, sklep, první nadzemní podlaží a obytné podkroví a zároveň je nutné zajistit vzdálenost 10 m od ostatních objektů.
Ke sklepu je dotažen stávající rozvod elektřiny osady s vlastním elektroměrem. Vodu lze využívat ze stávajícího rozvodu zálivkové vody, která se na zimu vypíná. Nedaleko pozemku je společná toaleta s pitnou vodou. Parkování je možné u osady na veřejném parkovišti, tak i na pozemku.
Pokud si chcete vybudovat rekreační chatu přesně podle vašich představ či jen zahradničit a zároveň mít nedaleko královehradecké lesy a zastávku MHD u osady, je tato nabídka přesně pro Vás. Vážným zájemcům doporučujeme prohlídku. Financování zajistí zkušený makléř.

Parametry pozemku

Cena
1 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rozkvět míru I, Hradec Králové, Malšovice
ID
02226
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
453 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kot Nemovite, s.r.o.

Kot Nemovite, s.r.o.

Puškinova 326, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Milan Kot

Milan Kot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti