Prodej rodinného domu, Mariánské Radčice, Nádražní, 196 m2

Nádražní, Mariánské Radčice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(cena včetně právních služeb a provize RK)

Exkluzivní partneři v Mariánských Radčicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rodinný dům 5+1 o podlahové ploše celkem 196 m2 s kompletním zázemím v klidné a bezpečné lokalitě v Mariánských Radčicích 5km od Litvínova a 13 km od Mostu. Kolaudace domu proběhla v roce 2009. Na velkém rovinatém pozemku o rozloze 1634 m2 je vše, co k domu patří: bazén 7 x 4 x 1,8 m, dětské hřiště, altán s udírnou, garáž, zastřešené stání pro 2 auta (parkování na pozemku celkem pro 6 aut), skleník 3x4m, zvýšený záhon. Velkým bonusem je zateplený přístavek (4,8x4,3 m) u domu pro společenské akce s krbovými kamny, teplou a studenou vodou. Přístavek je ideální pro setkání s přáteli, přičemž nenarušíte soukromí v domě. Pozemek je dostatečně velký pro výstavbu dalšího rodinného domu v zadní části parcely. Možnost pronájmu pozemku 748 m2 od obce za zadní hranicí parcely.
V přízemí je obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně, ložnice, technická místnost, sociální zařízení - vana, umyvadlo, WC. V patře jsou 3 pokoje, šatna a sociální zařízení - sprchový kout , umyvadlo, WC. V domě rozvedeny kabely pro internet a televizi. Instalované bezpečnostní zařízení Jablotron je připojené k centrálnímu pultu ochrany a informuje pomocí SMS. Dům a bojler 200l je vytápěn tepelným čerpadlem. V rámci dotací je možnost výměny tepelného čerpadla za nové se spoluúčastí 10%. V celém přízemí je podlahové topení, v patře radiátory. Plastová okna, zatepleno polystyrenem. Dům připojen ke kanalizaci, voda z přístavku a z parkovacího stání je svedena do podzemní plastové nádrže 2 m3. Na pozemku je vyznačené místo pro vybudování vrtané studny s pramenem v hloubce cca 40m. Nízké měsíční náklady na bydlení.
Pro další informaci volejte makléři.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Mariánské Radčice
ID
255-NP00453
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
114 m2
Plocha nemovitosti
1634 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 470 lidí

Prodejce

Jan Vlasák

Jan Vlasák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mariánských Radčicích?

Podobné nemovitosti