Prodej zahrady, Znojmo, 473 m2

Znojmo

662 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 156 Kč /za měsíc

(Bez provize.)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k pozemku

Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 473 m2 je rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky, třešně, mandloně i jiné druhy. Jednou z možností využití je komerční pěstování a prodej ovoce, pozemek ale může sloužit jen k relaxaci a hobby zahradničení.
Je situován v rekreační lokalitě na okraji zahrádkářské kolonie, vede k němu asfaltová příjezdová cesta. Na pozemku je vyvedena elektřina 220V i 380V, před zahradou je přípojka vody, kterou stačí zapojit.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Parametry pozemku

Cena
662 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Bez provize.
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Znojmo
ID
FAV3244Z018-2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
473 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Eva Krejčová

Eva Krejčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Znojmu?

Podobné nemovitosti