Pronájem obchodního prostoru, Brno, Okružní, 465 m2

Okružní, Brno, Lesná

160 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Přicházíme s nabídkou pronájmu komerčního prostoru s užitnou plochou 465 m2, nacházejícího se v moderním, administrativně-obchodním komplexu Automedia, v lukrativní lokalitě Brno - Lesná, ulice Okružní.

Prostory jsou situovány v 1.NP objektu s bezbariérový přístupem a jsou připraveny ve standartu Shell and core. Novému nájemníkovi se tak nabízí možnost realizace interiéru dle vlastních představ. Vytápění i ohřev vody jsou řešeny dálkově. Okna jsou vsazena do hliníkového rámu a disponují trojskly. Prostory byly původně nachystány na provoz restaurace, k čemuž se hodí i využití venkovní zahrádky, pro kterou je již připravena konstrukce. Nabízí se tedy způsob využití jako restaurace, dále obchodní prostory, sídlo firmy, nebo například fitness centrum. Zásobování objektu je řešeno nákladním výtahem ze zadní části objektu a je tu možnost pronájmu venkovních i vnitřních parkovacích míst.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a je velmi dobře dostupná z městského obchvatu. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Provize pro RK jeden nájem + DPH. Pro domluvení prohlídky a více informací volejte, prosím, makléři.

Parametry nemovitosti

Cena
160 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
7. 11. 2023
Adresa
Okružní, Brno, Lesná
ID
01410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
465 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Petr Sítař

Petr Sítař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti