Prodej chaty, Drahonín, 51 m2

Drahonín

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Drahoníně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji rekreační chatu, nacházející se v malebném prostředí Hornosvratecké vrchoviny, na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny.

Více informací najdete na: >> www.chatadrahonin.cz <<

Pozemek / stavba pro rodinnou rekreaci
Pozemek o velikosti 1431 m2 je částečně zalesněn a navazuje na říčku Bobrůvku. Je zde možnost dalšího rozšíření o sousední parcelu.
Stavba pro rodinnou rekreaci s číslem evidenčním je umístěna v horním rohu této parcely.

Chata / dispozice a umístění
Jedná se o jednopodlažní, podsklepenou, srubovou chatu se sedlovou střechou s obytným podkrovím a velkým pozemkem.
V přízemí chaty se nachází kuchyň s obývací místností a schodiště. Kolem chaty je zastřešená terasa s krásným výhledem do okolí a na říčku Bobrůvku. V patře se dále nachází dva pokoje.

Chata / stav
Stavba chaty je dřevěná ze 70 let, kde k základnímu srubovému půdorysu byla dodělaná podélná navazující část, ve které je kuchyň a samostatné suché WC přístupné z exteriéru. 
Stavba je kompletně podsklepená s jedním nadzemním podlažím a podkrovím. Střecha je sedlová, krov je klasický krokvový s plechovou krytinou barvy zelené. Výplně otvorů (vstupní dveře a okna) jsou dřevěné, barvy hnědé, okna mají navíc dřevěné okenice. V 1S je sklad. V 1.NP se nachází obývací místnost s kuchyňským koutem, kamna na tuhá paliva pro vytápění a schodiště do obytného podkroví. Stěny jsou ze srubových skládaných panelů o hloubce 60mm+vnitřní opláštění. Strop je dřevěný – trámy a prkna. Střešní krokve jsou o rozměrech 60/100mm. Schodiště je dřevěné točité. Na nemovitosti byly prováděny práce mající charakter běžné údržby. Nevykazuje zásadní stavebně technické problémy, avšak již nevyhovuje dnešním standardům.

Inženýrské sítě / zdroje
Elektroinstalace v celé chatě, kde elektrická energie pro účely svícení v objektu je vyráběna fotovoltaickým panelem. V chatě nejsou rozvody vody, vlastní studna na pozemku. Další zdroj pitné vody - cca 100 m studánka s kojeneckou vodou. V kuchyni plynový sporák na PB. 
Vytápění: v obývacím prostoru přízemí jsou kamna na tuhá paliva.

Přístup / parkování
Přístup k chatě je z místní zpevněné lesní cesty, kde příjezd na pozemek je komplikovanější, vedoucí přes brod řeky.
Parkování je bezproblémové přímo na vlastním pozemku.

Lokalita / blízké okolí
Možnost rekreace a velké množství pěkných míst vhodných jak k odpočinku, tak sportovním aktivitám ( cykloturistice, rybolovu ). V okolí chaty se nachází široká paleta vyžití a možností k výletům.  Kulturní vyžití - hrady Víckov, Košíkov, Trenckova rokle, Šafránkův mlýn, zámek Osová,  - vše do cca 20 km.

Financování
Financování je možné hypotéčním úvěrem, kde se Vám zdarma nabízí možnost využití služeb hypotečního poradce, který Vám nezávazně poradí při zajištění nejvýhodnějšího hypotečního úvěru.
 
Kompletní servis.

Parametry domu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Drahonín
ID
11287
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
32 m2
Plocha nemovitosti
1431 m2
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Adam Trčka

Adam Trčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Drahoníně?

Podobné nemovitosti