Prodej pozemku pro bydlení, Horní Planá, 1000 m2

Horní Planá, okres český krumlov

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Horní Plané

Informace k pozemku

Druhá etapa - Bezpečná investice do beachfront stavebních pozemků. Nabízíme k prodeji plánované stavební parcely na Lipně, v lokalitě Karlovy Dvory - Horní Planá. Jedná se o unikátní příležitost pro koupi 500-1000 m² stavebních pozemků přímo u břehu Lipna. Dle ÚP jsou plochy zařazeny do kategorie: Smíšené obytné rekreační - za účelem zajištění podmínek pro rekreaci a bydlení v kvalitním prostředí, zejména pozemky staveb pro bydlení, ubytování a rekreaci.
Pro tyto plochy je stanovena zastavitelnost maximálně 35%, přípustné až 2 NP s možností využití podkroví.

Nádherné stavební pozemky v první linii přímo od developera, který má zkušenosti s povolovacími procesy a výstavbou v okolí lipenské nádrže. Vaše představy o bydlení a rekreaci u největší vodní plochy v ČR se zde mnohou stát skutečností. Stavební pozemky u břehu Lipna s výměrou 1000m2 jsou nedostatkové zboží, proto je toto jedinečná šance si zarezervovat pozemek v této exkluzivní lokalitě s přístupem k vodě a unikátním výhledem. Projekt uvažuje s vybudováním mola a veřejné pláže. Nyní je možná i rezervace kotviště pro Vaši loď. Další případné služby pro naše klienty jsou právní služby, správa pronájmu Vaší nemovitosti, tech. údržba areálu.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí Černé v Pošumaví a Horní Plané najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci, obchody, restaurace, pláž, cyklostezky, adrenalin park, paintball, marinu, golf a další.

Vice informací o projektu: www . lipno-stay . com

Zarezervujte si pozemek, případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Horní Planá, okres český krumlov
ID
000066
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Plané?

Podobné nemovitosti