Pronájem skladu, Studénka, Butovická, 8786 m2

Butovická, Studénka

750 Kč /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Studénce

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Ve střeženém areálu s vrátnicí Vám nabízíme pronájem 3 samostatných hal. První a druhá hala jsou vedle sebe a mají výměry 4763 a 1960 m2, třetí hala je ve stejném objektu a její výměra je 2063 m2. Haly jsou vybaveny jeřáby-a sice hala 1 a 2 celkem 5 mostovými jeřáby o nos. 12,5t, třetí hala dvěma mostovými jeřáby o nos. 5 t. Výška jeřábových drah je v hale 1 a 2 - 7.1 m, ve třetí hale 7,8 m. Hala 1 je vybavená rekonstruovaným zázemím pro zaměstnance (celkem cca 120 m2). Každá hala disponuje 2 vjezdy. Před nemovitostí se nachází dostatečná manipulační plocha k nakládce či vykládce zboží a materiálů. Možnost pronájmu šaten, nebo kanceláří ve správní budově, která je umístěna ve vzdálenosti do 5 min. chůze od nemovitosti. Haly mají dostatečnou kapacitu elektrické energie a lze je tedy využít k výrobě. Vhodné jsou však i pro skladování.

Parametry nemovitosti

Cena
750 Kč /za metr čtvereční / rok Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2023
Adresa
Butovická, Studénka
ID
118765
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
8786 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Radka Demčáková

Ing. Radka Demčáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Studénce?

Podobné nemovitosti