Prodej pozemku pro bydlení, Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves, 1500 m2

Frýdlant nad Ostravicí, Nová Ves

2 800 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 13 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme prodej stavebních pozemků ve Frýdlantu nad Ostravici k výstavbě, jeden každý o velikosti 1.500 m². Pozemky se nachází v klidně části Frýdlantu - část Nová Ves s výhledem na Beskydy. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku (voda a elektřina), odpady budou řešeny ČOV. Nabízíme financování vlastním hypotečním specialistou včetně výstavby domu na klíč, zajištění projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení. Doporučujeme prohlídku.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Inzerent zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněn uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
2 800 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2023
Adresa
Frýdlant nad Ostravicí, Nová Ves
ID
21020
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Plocha nemovitosti
1500 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK LENKA

RK LENKA

Kunčičky u Bašky 329, Baška

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Lenka Burešová

Lenka Burešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti