Pronájem vily, Praha - Lysolaje, Nad Helmrovkou, 255 m2 (ID: 1912341)

Nad Helmrovkou, Praha 6 - Lysolaje

70 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 10000 Kč )

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu nezařízenou vilu 7+kk o rozloze 255 m2 s udržovanou zahradou (916 m2) situovanou v blízkosti mezinárodních škol v lokalitě Praha 6 - Lysolaje, poskytující veškerou občanskou vybavenost, množství sportovního a rekreačního vyžití včetně dobré dopravní infrastruktury.


V přízemí domu se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu (36 m2) a zahradu, samostatná plně vybavená kuchyň (sklokeramická deska, lednice, mrazák a myčka nádobí) včetně jídelního prostoru, pracovna, technické zázemí a garáž pro 2 vozidla. Horní patro dispozičně nabízí 4 ložnice, z nichž dvě mají přístup na vlastní balkon, šatna a 2 koupelny disponující vanou či sprchovým koutem. V suterénu je prádelna, kotelna, herna / fitness a vstup do garáže. Součástí vybavení nemovitosti je alarm s možností napojení na bezpečnostní agenturu, vestavěné skříně, půdní úložný prostor a satelitní TV připojení. K nemovitosti náleží vyhřívaný krytý bazén, nádherně udržovaná zahrada a garáž pro 2 vozidla.


Lokalita na severu Prahy, tvořená převážně zástavbou rodinných domů a vil s dobrou dopravní dostupností. MHD se dostanete na stanici metra Dejvická už za 13 minut. Z přilehlého Sedlece pak vlakem do centra Prahy za 12 minut. Autem dojedete na městský okruh za 14 minut, na letiště Václava Havla za 15 minut, do OC Šestka za 14 minut. V místě je základní občanská vybavenost – úřad, restaurace, pošta, lokální obchody, dětská hřiště, lékaři, mateřská a základní škola, nedaleko pak i Riverside School. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí fotbalové, volejbalové a nohejbalové hřiště, sportoviště, koupaliště a venkovní posilovnu. Na procházku se lze vydat do Parku Kaménka, Přírodní památky Housle nebo do Přírodního parku Šárka-Lysolaje.


Výše poplatků včetně energií, údržby zahrady a krytého vyhřívaného venkovního bazénu je stanovena ve výši 10 000 Kč. 


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry domu

Cena
70 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 10000 Kč
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Nad Helmrovkou, Praha 6 - Lysolaje
ID
528246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1036 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti