Prodej rodinného domu, Bečov nad Teplou, nám. 5. května, 240 m2

nám. 5. května, Bečov nad Teplou

1 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 527 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bečově nad Teplou

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Bečově nad Teplou s obchodem v přízemí a samostatnou zahradou o rozloze 374 m². Dům je situován na začátku náměstí 5.května, hlavní turistickou tepnou Bečova a končí monumentálním vstupem do zdejšího zámku. Nemovitost je svou polohou přímo předurčena k podnikání nebo komerční rekreaci pro milovníky historie, tak i k trvalému bydlení.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, nová střecha z betonitových šablon, kompletním odizolováním základů podřezáním a injektáží zdí. V přízemí se nachází bývalá prodejna s vlastním vchodem z náměstí, nyní s odstraněnými omítkami připravena k rekonstrukci.
První a druhé patro tvoří byty o dispozici 3+kk a užitných plochách 80 m².
V prvním patře jsou krásná funkční kachlová kamna. Horní patro je zvýšené podkroví. Nad ním je ještě dobře přístupná půda využitelná jako skladovací prostor. Dům je stavebně i staticky v dobrém stavu, nezatéká do střechy ani nevlhne od základů.
Interiéry obou bytů jsou původní a zachovalé. V mezipatře se nalézá koupelna a wc.
Dům měl centrální vytápění kotlem na tuhá paliva, nyní je odpojen. Přípojka plynu zavedena do domu, voda a kanalizace obecní.
K domu náleží též oplocená zahrada osázená ovocnými stromy o rozloze 374 m² se zahradním domkem a krásným výhledem na kostel a zámek.
Nádherné a romantické bydlení v jednom z nejzajímavějších měst západních čech.
S financováním obchodu Vám pomůže náš hypoteční specialista.

Parametry domu

Cena
1 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
nám. 5. května, Bečov nad Teplou
ID
0376
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
469 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Marcel Telín

Marcel Telín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bečově nad Teplou?

Podobné nemovitosti